Gilla oss på Facebook | Besök Facebook

Bilder

Rapport från våra gästers senaste fiske

2013-09-15

Nu har tre grupper, en belgisk, en tjeckisk och en polsk lämnat campen efter att ha fiskat här i en vecka. Nja, den tjeckiska gruppen var här i tio dagar.

Nu är det bara hörsägen, men då jag känner de belgiska och tjeckiska killarna sedan tidigare då de varit hos oss förut, så tror jag på deras fångstrapporter. Belgarna (fyra killar) landade och återutsatte över åttahundra gäddor med en topp på 103 cm. Det är grymt mycket gädda i vattnet, dock är det väl varmt för att de större exemplaren skall trivas bland lite lättillgängliga sten och skär där gästerna mestadels fiskar av. Typiskt sommarfiske; många gäddor, lite mindre storlek, men fantastiskt starka krabater...

Tjeckerna kom upp i dryga 500 landade och återutsatta. De lyckades inte lika bra gällande storlek då deras längsta var 89 cm om jag minns rätt. Hur många våra tre polska gäster landade vet jag inte, men de fick i alla fall minst två som passerade 90-strecket.

Det känns lite patetiskt att så hårt fokusera på storlek och antal. Det är ju helheten i upplevelsen som är det man ska ta in och med sig. Underbar natur, skön sensommar, trevliga vänner och underbart fiske som en krydda av det övriga.

Fisket är i grunden enkelt; lyssna in våra råd, hyr en båt eller kajak, åk ut till de platser vi ritat in och kasta med sked, spinnare och vobbler. Det går inte att misslyckas.. Ring så hjälper vi dig och dina barn eller kompisar till en underbar upplevelse och ett minne för livet.

Skitfiske!// G

   Dela på Facebook eller kommentera nedan: