Gilla oss på Facebook | Besök Facebook

Bilder

Karl, tio år, kajakfiskar för första gången

2013-09-25

I söndags gjorde jag ett förmiddagspass tillsammans med några goda vänner. Det var Magnus med sonen Karl som skulle bli introducerade i kajakfiske. Vädergudarna var inte med oss, hårda vindar gjorde det något svårt att fiska så pass effektivt som vi ville, men trots tio meter i sekunden i vindbyarna klarade sig Magnus och Karl galant.

Magnus fiskade ensam ifrån Cuda 14 medan jag och Karl fiskade tillsammans i Big Tuna. Jag satt i det aktre kajaksätet och kunde enkelt hålla kajaken stilla medan Karl fiskade ifrån främre kajaksätet. Detta samarbete var guld värt en blåsig dag som denna. Karl kunde hela tiden fiska på de platserna han ville medan jag la honom i bra läge från min aktre position. Det var även skönt med ytterligare ett par armar som hjälpte till att paddla de längre sträckorna när vinden låg rak i ansiktet. Då är visar sig Big Tuna med sin tandemkapacitet från sin absolut bästa sida.

Jag ser fram emot att snart få fiska med Karl och Magnus igen. Fisket i övrigt var ganska trögt med bara några få kontakter och tyvärr såg vi inte till de stora madammerna den här gången, men det kommer, var så säker. Hur som helst blev det en trevlig introduktion för Magnus och Karl i kajakfiske och de kommer säkert att paddla och fiska mycket mer framöver!

Skitfiske!

Anton Svensson


   Dela på Facebook eller kommentera nedan: