Gilla oss på Facebook | Besök Facebook

Bilder

Vår nya lokal för demonstration av fiskekajaker

2013-09-27

Nu är vår nya lokal för presentation och demonstration av fiskekajaker klar. På väggar hänger och på golv står våra nyinkomna Jackson kajaker tillsammans med Emotion- och Freedom Hawk kajaker. Det innebär att du när som helst kan komma till Fiskecampen på ön Senoren utanför Karlskrona för att se, klämma och känna på olika modeller.

Du som är långväga erbjuds en gratis övernattning i någon av våra stugor vid havsbrynet samt en utbildning/guidning av mig eller Anton Svensson, allt utan köptvång. Utbildning/guidning får förstås även du som kommer från närområdet. Det erbjudandet gäller förstås alla! Det enda vi begär är att du är seriöst intresserad av att börja med kajakfiske eller uppgradera dig till en bättre modell om du redan tillhör kajakfiskarnas ädla skara.

Fisket är mycket bra i campens närhet, så det krävs inga distanspaddlingar förrän det börjar hugga och dra i linorna. Du kommer att ha hur kul som helt. Vi också! Så kolla in agendan, slå oss en signal så ordnar vi till en högtidsstund i Karlskronas skärgård!

Skitfiske!

Gunnar och Anton


   Dela på Facebook eller kommentera nedan: