Gilla oss på Facebook | Besök Facebook

Bilder

Joel Abrahamsson får sin Cuda 14 levererad

2013-12-09

Fredag den sjätte december. Ytterligare en storm från väster brakar igång, sakta men säkert. Den här gången är det en viss Sven som önskar göra livet osäkert för folk och fä. Själv anser jag att stormar är mer än välkomna, särskilt om de kommer från det hållet. Havet rörs upp och stora mängder friskt och salt vatten förs in i vårt sargade Östersjön, vilket skapar något bättre förutsättningar för innanhavet att återhämta sig något...

Ett litet aber fick vi dock hantera under Svens stormpiska, och det var en bilresa från Färmanstorp till Göteborg. Den här helgen skulle ju frugan och jag köra upp för att hälsa på äldste sonen och hans goa fru, tillika vår svärdotter, Teres. Hur kul som helst! När sedan Joel Abrahamsson, medlem i vårt Svenska Jackson Team, önskade få sin nya Cuda 14 levererad så samordnade vi hela härligheten då denne man bor just i Göteborg.

Jag skriver inget mer utan överlåter berättandet till det bifogade videoklippet. Det handlar främst om leveransen av Joels kajak. Besöket hos Chrille och Teres blev ännu mer underbart än vi vågat hoppas på. Att ha sådana fantastiska människor i familjen gör att man går runt med ett fånigt lyckligt leende på läpparna. Tack för en härlig helg, C och T. Till Joel önskar jag all världens skitfiske!

Simma lugnt, fiskevänner!
   Dela på Facebook eller kommentera nedan: